Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under april 2012

Av Trillingmamman - 8 april 2012 17:54

Vi fick lite bakslag med vädret nu i påsk. Det kom snö utav bara den, men jag tycker mig se den försvinna för varje dag som går. Och det tackar vi för. Trots hostan som förföljer mig så har jag försökt vara flitig med mina promenader. Ett måste för att samla krafter till och orka med sjukstugan här hemma. Kan säga att alla ligger fortfarande mer eller mindre. Ekot av hostan i huset bryter tystnaden, inte många barnafötter som springer och leker direkt. Leon fick också hög feber och honom har jag varit med till KSS två gånger redan. Så liten och åkte på allt detta.


Har inte tagit mig för något annat denna helg. Och utflykter har det inte varit på tal om heller. För första gången helt händelselösa dagar, förutom det vi sköter inom hemmets fyra väggar. Inte så spännande kanske och helt klart en annorlunda påsk för oss alla.


Konstigt nog så har man en drös med krafter kvar. Känner mig inte slut, bara less på dessa sjukdomar. Har läxor att göra ikväll i vanlig ordning och hoppas också hinna med en film att titta på.Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


ANNONS
Av Trillingmamman - 7 april 2012 09:53

.. en riktigt..


Glad Påsk! 

från alla i FamiljenXL!Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


ANNONS
Av Trillingmamman - 5 april 2012 08:38

Har nu legat i feber och hosta i två dagar. Inte bara jag utan även många av barnen. Lite tabletter i kroppen gör att jag kan sitta uppe en stund och så här däckad var det länge sen jag var. Känner mig ynklig rent ut sagt. Kommer att svara på era inlägg så fort jag blir lite piggare.Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 2 april 2012 22:45

Det har gått i promenadens tecken idag. En tur till bvc med Leon för att konstatera att han mår som en prins, växt till sig en massa (5740g och 59cm lång) och har en stämpel ok i baken. Med mig hade jag Mia och vi fortsatte till centrum för lite shopping och jag hittade en del snyggt till mig själv. Har svurit på att inte handla nya kläder förrän jag nått mitt mål med vikten men i det här fallet så var jag faktiskt tvungen då jag har Bloggminglet 2012 som kommer om en månad. Jag är ursäktad den här gången.


Skrapade ihop ett antal kilometer under dagen med allt rännande i affärerna och tänkte faktiskt avböja kvällens promenad, men nej det gjorde jag inte. Kände mig så hurtig att jag tog den efter sista avsnittet av Familjen annorlunda. Hade sällskap med mig denna gång av Mias man Thomas och en vän till deras familj, Tommy. Tror jag slog rekord med tiden den sträckan för fort gick det, 6,5 km på 1 timme och 11 minuter. Och nu sitter man här och är pigg som bara den.


I morgon ska jag och Mia leka med ny header till bloggen tänkte vi. Tiden har inte riktigt funnits innan så den har glömts bort lite tyvärr. Vet inte riktigt än hur jag vill ha den utseendemässigt men får man skissa lite så kommer idéerna fram. Och är man dessutom två fnittriga fruntimmer så kan det bara bli succé. Ser fram mot det mycket, men nu ska jag lägga mig bekvämt med skolböcker som väntar på mig så....Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 1 april 2012 18:13

Igår blev det en heldag i Enköping för en Bloggträff vilket var jättetrevligt. Bilresan startade vi före åtta på morgonen och jag hade sällskap utav Kerra, det var hennes bil vi tog. Tack vännen för all hjälp med barnen också! Tog även med mig Gabriel och Leon dit och de får en guldstjärna av mig för mycket exemplariskt uppförande. Kan vara skönt och slippa skämmas också.
 Vi hade det väldigt trevligt under dagen måste jag säga. God mat och trevligt mingel med dom andra som var där.
Här är Mirka vid utlottningen. Fina priser var det, jag lyckades vinna ett set med hårprodukter. Även barnen fick saker vid fiskdammen. Gabriels ögon lyste av förtjusning när han kom med en Iron-man figur som dessutom fick en hedersplats i hans säng. Leon fick en fin Bamse-nalle.


En riktigt lyckad dag var det och kärt återseende av vännen Mirka. Tack för underbart god middag! Syns om en månad igen och jag ser verkligen fram mot den trippen med, Bloggminglet 2012.


Idag blev det även ett kärt återseende av Mia som jag varit utan i två hela dagar, abstinens på hög nivå. Det blev en lång promenad med Mia, Zacharias, Thomas och hans sons sällskap. Och med mig hade jag Isac och Alexander i vagnen. Tyvärr så upptäckte vi att ena hjulet och lagrena var helt slut. Det som håller fast hjulet är helt skevt. Tyckte det var lite tungstyrt men då fick jag förklaringen. Hoppas det går att fixa annars blir det att kolla på ny vagn.

Mia och jag ska ha en träff på tisdag kväll igen. Får se om det blir ny header gjord eller om vi får annat åstadkommit. Längtar dit!


Sen väntas inlämning och lite läsning ikväll inför kommande två prov. Är lite trött efter resan igår och jag har nog en del sömn att ta igen skulle jag tro. Även om jag fick en underbar sovmorgon, barnen var bytta på och hade ätit frukost. Maken hade gjort en panna kaffe också och den doften var bedårande att vakna till. Riktigt lyxigt, tack min älskade make för det.Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ Trillingmamma och sjubarnsmor med Blogkeen
Följ Trillingmamma och sjubarnsmor med Bloglovin'

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se